Keress a termékek között... Ide kattintva, majd kezdj el írni...
Menu

KÉRDÉSED VAN? +36 30 218 7067

Tanuljon meg bánni Ön is a cukorral!

Tanuljon meg bánni Ön is a cukorral!
Tájékozódjon a PANDHY’S™ világszerte népszerű képzéseiről!
Szeretne vendégeinek valami újat nyújtani?
Kicsit kitűnne az átlagos kozmetikák tengeréből?
Fontos Önnek a költséghatékonyság?
Szeretne egy nagyszerű közösségbe tartozni?
Mi segítünk Önnek ebben! Nálunk könnyedén megszerezheti a nemzetközi PANDHY’S™ oklevelet, mellyel már több mint 35 országban vállalhat munkát illetve vásárolhat PANDHY’S™ termékeket.
1) Professzionális tanfolyamok (kozmetikusoknak, szakmabelieknek):
- PANDHY’S™ Szőrtelenítés Természetesen…Cukorral Tanfolyam
Az PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta, Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmassá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazásra.
A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet, amely egy szabadalmazott eljárással, sav (citrom) hozzáadása nélkül készül. Miért lényeges a (citrom)sav mellőzése? Elsősorban, mert stabil konzisztenciájú anyagra van szükségünk a kézi-technikához, mert a citromsav pórusösszehúzó hatása kifejezetten a PANDHY’S™ depilációs eljárás alapelvével ellenkezik, és azért is mert a citromsav növeli a bőr fényérzékenységét, és szélsőséges esetben allergizálhat is. A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz. A paszta hipoallergén, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik!

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően a Cukorpaszta többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés lényegesen kevésbé kellemetlen, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr. A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpasztát a kozmetikus kézzel masszírozza a szőrtelenítendő bőrfelületre, a szőr növekedésével ellentétes irányban. A paszta testmeleg, így használatával nem áll fenn az égetés veszélye.

A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, bizonyos mélységig belefolyik a tüszőbe. A növekedés irányában történő extrakció teljes, nem marad betört szőrszál a tüszőben.
A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minőségét korlátlan ideig megőrzi.
A PANDHY’S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre.

A tanfolyam ára: 65.000 Ft + ÁFA, melyből 50.000 Ft a tanfolyam végén a cég termékeire levásárolható!
Tanfolyamra kozmetikusok és kozmetikus tanulók jelentkezhetnek a Vicky’S Company Kft.-nél írásban (e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. útján), vagy telefonon (+36/30-218-70-67).
A szőrtelenítés tanfolyamaink 3 naposak, az alábbiak szerint épülnek fel; 1-2 nap (jellemzően vasárnap és hétfő) – a tanfolyam első két napján a hallgatók elméleti (kb. 30%) és gyakorlati (kb. 70%) oktatást kapnak a cukorpasztás depilációról (lehúzó csíkos és kézi technika). A 3. nap – a minősítővizsga napja. A hallgató saját döntése alapján jelentkezik oktatójánál a vizsgára, amelyre az oktatás 2. napját követő min. 2, max. 6 héten belül sor kell, hogy kerüljön. Ezen a napon hallgató és oktatója közösen értékelik a hallgató által otthon kitöltött tesztlapot, amely az eljárás elméleti alapjainak elsajátításáról ad képet, majd a hallgató bemutatja a technikát a gyakorlatban, minden testtájon dolgozva vele. Ezek alapján kap a hallgató oklevelet és regisztrációs kártyát, amely jogosítja a PANDHY’S™ Szőrtelenítés Természetesen Cukorral Technika alkalmazására és a későbbi anyagvásárlásra.
Kozmetikus tanulók (diákok) számára a Szőrtelenítés Természetesen Cukorral Tanfolyam díjtalan, esetükben a kötelező kezdőkészlet vásárlási értéke: 30.000 Ft +ÁFA

Egyéb tudnivalók:
  • a tanfolyamon a résztvevők egymáson és saját magukon gyakorolnak, ezért kérjük az oktatáson szőrösen szíveskedjenek megjelenni
  • minden résztvevő kézhez kapja a tanfolyami kézikönyvet, referencia filmanyagot DVD-n, szalondekorációs és promóciós anyagot.
  • ugyancsak változatlanul kínáljuk minden tanfolyamot végzett partnerünknek a folyamatos konzultációs lehetőset oktatójával
  • minden érdeklődőnek módja van ingyenesen és minden kötelezettség nélkül oktatócentrumukban kipróbálni, megismerni anyagainkat és az eljárást magát mielőtt a tanfolyami jelentkezéséről dönt.
  • a PANDHY’S™ tanfolyamokra jelentkezőknek természetesen módjuk van – indokolt esetben – az eredetileg választott és regisztrált tanfolyami időpontot módosítani, ha ezt a tanfolyamot megelőzően min. 48 órával jelzik a Vicky’S Company Kft. felé, ellenkező esetben a befizetett 15.000 Ft. összegű tanfolyami díj elvész a számukra.
Jelentkezek a tanfolyamokra >>
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in